PËRURIM

 

Në Dekanatin e FSHI – së në vizitë vëllazërore dhe miqësore te Dekani Prof. Dr. Shaban Sulejmani ishin Hafëz Rahim Jashari dhe Erxhan Kapov nga inspektoriati i mjedisit jetësor të cilët ia uruan postin e  Dekanit dhe i dëshiruan shum suksese në punë.

Dekani i FSHI -së i njoftoi me rrjedhat e fakultetit dhe shistorikun e saj.

 

FSHI – SHKUP

16.07.2018